снимка Георги Георгиев, Фейсбук/Редактор: След като в последните седмици варненци бурно

...
снимка Георги Георгиев, Фейсбук/Редактор: След като в последните седмици варненци бурно
Коментари Харесай

Камари с боклуци „красят“ Златни пясъци, варненци питат колко често се извозва сметта

снимка Георги Георгиев, Фейсбук/

Редактор: 

След като в последните седмици варненци бурно недоволстват от камарите с боклуци, които стоят неизвозени от улиците на т.нр. Морска столица, в този момент се оказва, че същия проблем съществува и в най-големия курорт по Северното Черноморие – Златни пясъци. 
Снимка на преливащи контейнери и насъбрани към тях чували със боклук беше оповестена в известната група във Facebook. Автор на фрагмента е Георги Георгиев.„ Тия казани в никакъв случай не са били на пътя, само че тая година... Миризмата е чудесна “, написа той. Друг коментатор пък пита какъв брой постоянно се извозва боклука на туристите и по-точно всеки ден ли се прави това, или единствено в избрани дни от седмицата. 
Към мненията към обявата се причисли и националният представител от Демократична България Стела Николова. Тя просто е сложила хаштаг „ #Варна100годиникурортенград “.  Това би трябвало да е задоволително за локалните управници да се сетят, че е редно в най-натоварения месец в годината, когато Варна отбелязва един век откогато е туристическа дестинация, да се погрижат за чистотата. Въпреки сериозното отвращение от сметоизвозването и почистването на града и курортите това лято, към този момент не се вижда да е последвала някаква смяна. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР